• vandaag voor 16.00uur besteld, morgen in huis M.U.V. het weekend dan word uw bestelling op dinsdag verstuurd
  • LET OP, wij zijn afhankelijk van Post NL, hierdoor kan uw bestelling langer onderweg zijn.
HOME » NIEUWS WINKELCENTRUM TEGELEN

Zodra er een nieuwe activiteit of nieuws is in ons gezellig winkelcentrum plaatsen wij dit op deze plek, houd onze site in de gaten

πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
van 10.00-15.00uur bent u weer van harte welkom in onze winkel, tot morgen???

zaterdag januari 2021

 

wij wensen u hele fijne

gemeentehuis Tegelen vanuit Kerkstraat

23 december 2021


Het Tegelen centrum straalt! πŸŽ„πŸ€© Heb jij de prachtige kerstversiering en sfeervolle etalages al gezien? Vergeet niet om een oliebol te proeven, je vindt de oliebollenkraam op de hoek Kerkstraat-Raadhuislaan.

17-12-2021

wat een mooi en lief gebaar om dit van een van onze klanten te mogen ontvangen, heel blij mee...😍
15-12-2021

Kerstboom bij Mooren Naaimachines Tegelen mede mogelijk gemaakt door BIZ (Bedrijven Investering Zone) Tegelen centrum

3 december 2021


π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—˜ π—£π—Ÿπ—”π—‘π—‘π—˜π—‘ π—˜π—‘ 𝗒𝗑𝗧π—ͺπ—œπ—žπ—žπ—˜π—Ÿπ—œπ—‘π—šπ—˜π—‘ π—§π—˜π—šπ—˜π—Ÿπ—˜π—‘ πŸ’₯!

Er staat van alles te gebeuren in en rondom Tegelen centrum. Jullie zijn van harte uitgenodigd tijdens de thema-avond van 19 oktober 2021. We bespreken deze avond onze mooie plannen en waar we als Tegelen naar toe gaan. De thema’s die we gaan bespreken zijn:

βœ… Martinushof
βœ… Herontwikkeling winkelgebied
βœ… Gemeentehuis
βœ… Stichting Mozaïek Martinushof

Op 19 oktober 2021 zijn ondernemers, belangstellende en bewoners om 19.00 uur welkom in Centrum de Haandert in Tegelen. Vergeet niet om je coronatestbewijs/QR-code mee te nemen.

Namens de Gemeente Venlo zullen de wethouders Erwin Boom en Frans Schatorjé aanwezig zijn. Na afloop bestaat er in de foyer de mogelijkheid om eventuele vragen of opmerkingen met de sprekers te delen.

15 oktober 2021

23 juli 2021Vanaf vandaag is de automaat weer beschikbaar voor opname en storten.

π—šπ—˜π—Ÿπ——π—”π—¨π—§π—’π— π—”π—”π—§ π—ͺπ—œπ—Ÿπ—›π—˜π—Ÿπ— π—œπ—‘π—”π—£π—Ÿπ—˜π—œπ—‘ π—ͺπ—˜π—˜π—₯ π—•π—˜π—¦π—–π—›π—œπ—žπ—•π—”π—”π—₯πŸ’³

Sinds vrijdag 9 juli 13.30 uur is de geldautomaat op het Wilhelminaplein weer beschikbaar voor geldopname. Ook het storten (zakelijk en privé) met sealbags is weer mogelijkπŸ‘€.

 

14 juli 2021

π—₯π—˜π—§π—”π—œπ—Ÿ 𝗦𝗔𝗙𝗔π—₯π—œ π— π—˜π—§ π——π—˜ π—©π—˜π—‘π—Ÿπ—’π—¦π—˜ π—šπ—˜π— π—˜π—˜π—‘π—§π—˜π—₯𝗔𝗔𝗗 π—œπ—‘ π—§π—˜π—šπ—˜π—Ÿπ—˜π—‘ π—˜π—‘ π—•π—Ÿπ—˜π—₯π—œπ—–π—žπŸ€©

Afgelopen zaterdag 3 JULI 2021 ontvingen we de Venlose gemeenteraad in de centra van Tegelen en Blerick. Samen presenteerden we de plannen voor een toekomstproof en aantrekkelijker centrumgebied πŸ’ͺ🀩! Een belangrijke vervolgstap om tot daadwerkelijke uitvoering van de plannen over te kunnen gaan.

𝐊𝐨𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐬π₯𝐚𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐝𝐚𝐠:

De ochtend begon bij PSW in het centrum van Tegelen waar onze gasten met koffie en vlaai werden ontvangen. Na een korte inleiding werden de videoclips van beide centra getoond over de plannen "herinrichting openbare ruimte". Er volgde een boeiende dialoog met veel vragen en opmerkingen van diverse raadsledenπŸ‘€.

𝐁𝐞𝐀𝐒𝐣𝐀 𝐝𝐞 𝐯𝐒𝐝𝐞𝐨 onderaan dit bericht via YOUTUBEπŸ‘‡:

Vervolgens werden de raadsleden in beide gebieden al wandelend bijgepraat over de plannen. Eerst in Tegelen en vervolgens in Blerick. Met een heuse safari tour gingen de raadsleden op zoek naar "the big five"! Na een enerverend rondje sloten we gezamenlijk af op het terras van 't Raodhoes, waar gedurende de lunch nog volop werd nagepraat.

Dank voor de bijdragen van @PSW, degastronoomtegelen, Carrièra! damesmode en T Raodhoes . Samen staan we sterkerπŸ’›!

5 juli 2021

De openbare ruimte in zowel Blerick als Tegelen wordt de komende jaren op de schop genomen. In Blerick moet het centrum wat verkeer betreft een stuk rustiger worden en in Tegelen moet de geschiedenis een prominente plek krijgen.

 

In Tegelen gaat de inrichting van het centrum straks verwijzen naar het eigen verleden. 'Tegelen en de klei en keramiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden', zegt Pimm Terhorst van ontwerpbureau RuimteVerhaal. 'Hoe mooi zou het zijn om dat verhaal ook te vertellen in het centrum van Tegelen.' In de plannen wordt de Kerkstraat opnieuw ingericht en aangesloten op het voormalige raadhuis. Op deze promenade keert onder meer een smalspoor terug in de bestrating als verwijzing naar de manier waarop klei vroeger werd getransporteerd. Ook op het pleintje midden op de Kerkstraat keert dat thema terug, met een patroon dat verwijst naar het drogen van de klei. 'Dat gebeurde vroeger in rijen stenen die in herkenbare patronen werden neergelegd', zegt Terhorst. 

Arc de Triomphe

Belangrijkste doel van de herinrichting van de Kerkstraat is dat het zicht op het raadhuis terugkeert. Terhorst: 'Dan krijg je die promenade tussen Kerkstraat en raadhuis. Wij zeggen steeds: geef Tegelen haar Arc de Triomphe terug. Een prachtige parel in het centrum van Tegelen. Maak die zichtbaar en beleefbaar.' Max Seelen van de BIZ Tegelen, die meewerkte aan de plannen, noemt het terugbrengen van 'het DNA van Tegelen' in het centrum een geweldige kans. 'Het is een prachtig plan en een vliegwiel voor het centrum.'

 

Kosten

De afgelopen 2 jaar werkten centrummanagers, ondernemers en winkeliersverenigingen intensief samen voor de visies op de koopcentra. Vandaag werden die gepresenteerd in het bijzijn van wethouder Economische Zaken Erwin Boom. De koopcentra staan voor uitdagingen, hebben te maken met leegstand en daarom moet er wat gebeuren. De gemeente kondigde eerder al aan vijf ton per stadsdeel vrij te maken. Dat geld kan worden gebruikt voor het (deels) realiseren van deze plannen. Boom: 'Binnen een jaar of twee zal dit niet helemaal gerealiseerd zijn maar ik denk dat de eerste stappen zeker op korte termijn gemaakt kunnen worden. Over bepaalde onderdelen moeten we dit jaar een besluit nemen en dat zijn in dit geval de plannen voor de Carleysplaats in Blerick en de verbinding naar het raadhuis in Tegelen.'

 

10 mei 2021


wat een mooi en lief gebaar om dit van een van onze klanten te mogen ontvangen, heel blij mee...😍
16-3-2021

vanaf woensdag 28 april 2021

mag u weer zonder afspraak bij ons binnen.

coronaregels blijven in acht zodat het veilig blijft voor iedereen.

Mondkapje is niet meer verplicht wij hebben onze spatschermen wel nog staan zodat u zich toch veilig kunt voelen in onze winkel

WE ZIJN OPEN

STEUN de LOKALE VAKHANDEL

OPENINGSTIJDEN


gemeentehuis Tegelen vanuit Kerkstraat

30 december 2020

IK KOOP LOKAAL in PASSIE voor Winkelcentrum Tegelen

Vanaf NU mogen weer gezellig mensen in onze winkel ontvangen

de coronaregels  die door het RIVM zijn opgelegd blijven van kracht 

oktober 2020

 

 Koop Lokaal in PASSIE voor Winkelcentrum Tegelen

 " ik probeer zoveel mogelijk lokaal te winkelen. Ik hoop dat iedereen in de Tegelen  dat doet, zeker in dit corona-jaar!"

πŸ›οΈ Lokaal kopen kan ook online! Bij de meeste winkels in Tegelen kun je online terecht.

Jij hoeft alleen maar online te bestellen en dan bezorgen zij het bij jou aan huis of u kunt het afhalen aan de deur,

OOK BIJ Mooren Naaimachines Tegelen kan dit,

vraag naar de mogelijkheden

september 2020