Zodra er een nieuwe activiteit of nieuws is in ons gezellig winkelcentrum plaatsen wij dit op deze plek, houd onze site in de gatenOOK WIJ blijven bereikbaar

De graafwerkzaamheden in de Kerkstraat en op het Wilhelminaplein als onderdeel van het Centrumplan Tegelen, zijn in volle gang.
Deze werkzaamheden zijn een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons centrum.

πŸ”Ή Waar: Kerkstraat Tegelen centrum   en Wilhelminaplein.
πŸ”Ή Wat kun je verwachten: Beperkte toegang tot bepaalde delen van de straat en winkels, mogelijke verkeersomleidingen en tijdelijke parkeerbeperkingen.

Wij begrijpen dat dit overlast kan veroorzaken en doen ons uiterste best om de hinder tot een minimum te beperken. Wij danken je voor jouw begrip en geduld tijdens deze fase van het Centrumplan Tegelen.

Voor meer informatie en updates kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met de gemeentelijke informatiebalie.

Samen bouwen we aan een mooier en beter Tegelen!

20 juni 2024


 

ERFGOEDROUTE OVER TEGELSE KLEI-INDUSTRIE

Sinds deze week hangen er op elf panden in Tegelen bordjes met een korte beschrijving van de geschiedenis van het betreffende gebouw, heb jij het bordje in onze kerkstraat al gezien? Samen vormen ze een erfgoedroute die vertelt over de Tegelse klei-industrie. De bordjes bevatten een qr-code die leidt naar de website www.erfgoud-tegelen.nl/route. Daar is uitgebreide informatie te vinden en tonen foto’s en video’s hoe het er in vroeger tijden uitzag.
De route is een initiatief van BIZ Tegelen en werd uitgevoerd door Marcel Dings (Het Stenen Verleden) en Venlo Partners in samenwerking met Heemkunde Kring Tegelen.
De route is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Venlo .

De geschiedenis van Tegelen is nauw verbonden aan de klei-industrie. Die rijke historie is op vele plekken nog goed te zien, maar werd nog niet eerder op deze manier met elkaar verbonden. Marcel Dings selecteerde voor de route panden en plekken die kenmerkend zijn voor de klei-industrie en de culturele en sociale geschiedenis van Tegelen. De route voert langs oude pottenbakkerijen, fabrikantenvilla’s, spoortunneltjes en fabrieken. Zelfs op het kerkhof is de historie van de klei-industrie zichtbaar. De route is zo’n 8,7 kilometer lang en is voor iedereen gratis toegankelijk.

18 juni 2024

de werkzaam heden voor de aanleg van de nieuwe indeling van de Kerkstraat in Centrum  Tegelen zijn gestart

10 juni 2024

Centrum Tegelen maakt zich klaar voor de komende evenementen.
Heb jij ze al in je agenda staan?

Net buiten ons winkelcentrum speelt vanaf 5 juni weer de musical "het was zondag in het zuiden"

Hou de socials van Tegelen centrum  in de gaten!

31 mei 2024


Maandag 10 juni 2024 a.s. gaan de werkzaamheden op het Wilhelminaplein van start. Dit zal ongeveer 2 maanden in beslag gaan nemen.

Hou er rekening mee dat gedurende de maanden juni-juli het plein niet of nauwelijks beschikbaar is voor parkeren, leveranciers en personenvervoer.

De weekmarkt is inmiddels naar het parkeerterrein aan de Raadhuislaan verhuisd.

De Platenbeurs op 29 juni vindt in de Kerkstraat plaats. De Zomermarkt op 4 juli zal gedeeltelijk ook in de aangrenzende toegangsstraten plaatsvinden.

We zullen met z'n allen de komende periode even door de zure appel heen moeten bijten, maar uiteindelijk krijgen we ook een prachtig nieuw centrum.

Werner Schins - Centrummanager

Heb jij ze al gezien, de witte geverfde hoekjes op de bestrating van de Kerkstraat ?

In de Kerkstraat zijn met witte verf de silhouetten van de toekomstige plantvakken aangeduid waar ook de kiepwagentjes in komen te staan.
Daarmee kunnen jullie zien waar deze straks komen te liggen in de nieuwe inrichting 

15 mei 2024

Vanaf maandag 13 mei worden er nieuwe gasleidingen en elektriciteitskabels aangelegd in het centrumgebied. De aannemer die de leidingen en kabels gaat leggen is BAM Middenwest en doet dit in opdracht van Enexis.

Zie bijgevoegd kaartje voor de werkgebieden (in het blauw):

Bereikbaarheid in het centrum
Om het gas en de elektra aan te leggen wordt de bestrating opengemaakt en wordt er een sleuf gegraven waarin de gasleidingen en elektriciteitskabels worden gelegd. De straat wordt niet in één keer opengemaakt, maar er wordt gewerkt in vakken van ongeveer 20 tot 40 meter lang. Zodra de kabels en leidingen in een vak zijn aangelegd, wordt dit weer netjes dichtgemaakt en starten ze met het volgende vak.

Houd er rekening mee dat winkels en woningen tijdens de werkzaamheden tijdelijk minder goed bereikbaar kunnen zijn dan u gewend bent en dat u via een loopschot naar binnen of buiten moet. BAM Middenwest doet hun uiterste best om de overlast voor iedereen tot een minimum te beperken.

Planning werkzaamheden
De aanleg van de kabels en leidingen start op maandag 13 mei en duurt naar verwachting tot medio juni. In het weekend wordt er niet gewerkt en zorgt de aannemer ervoor dat de sleuven zijn afgezet met dranghekken.

Graven proefsleuven
In de week van 13 mei gaat de gemeente een aantal proefsleuven graven in het gedeelte van de Kerkstraat tussen de zijstraten Schoolstraat en Beijtelstraat. De reden hiervoor is dat de ondergrondse situatie van de riolering in kaart moet worden gebracht in dit gedeelte van de straat. We streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken. We danken u voor uw begrip.

11 mei 2024


Onder grote belangstelling is

vrijdag 19 april 2024

het kunstwerk

‘Alles is Kermis’

van oud-inwoonster Kiki van Eijk

onthuld op het Wilhelminaplein in Tegelen.

Vanaf maandag 22 april wordt er glasvezel aangelegd in de Kerkstraat, In de Beeten, een gedeelte van de Beijtelstraat en een gedeelte van de Raadhuislaan. De glasvezel wordt aangelegd door ODF (Open Dutch Fiber).

Bereikbaarheid in het Tegelen centrum

Om de glasvezel aan te leggen wordt de bestrating opengemaakt en wordt er een sleuf gegraven waarin de glasvezelkabels worden gelegd. De straten worden niet in één keer opengemaakt, maar er wordt gewerkt in vakken van ongeveer 20 meter lang. Zodra de glasvezel in een vak is aangelegd, wordt dit weer netjes dichtgemaakt en starten ze met het volgende vak.

Houd er rekening mee dat winkels en woningen tijdens de werkzaamheden tijdelijk minder goed bereikbaar kunnen zijn dan u gewend bent en dat u via een loopschot naar binnen of buiten moet.

ODF (Open Dutch Fiber) doet haar uiterste best om de overlast voor iedereen tot een minimum te beperken.

Planning werkzaamheden

De aanleg van het glasvezelnetwerk start op maandag 22 april en duurt naar verwachting twee weken. In het weekend wordt er niet gewerkt en zorgt de aannemer ervoor dat alles netjes is dichtgemaakt.

Meer informatie

Op de projectwebsite: nu.venlo.nl/centrumtegelen houden we u op de hoogte over de werkzaamheden in het centrum via nieuwsberichten. Ook kunt u daar eenvoudig via het contactformulier uw vraag of reactie insturen.

Neem gerust contact met ons op

Uw contactpersoon voor dit project zijn Veerle van der Aar en Melle Bloemen. Neem gerust contact met ons op via centrumtegelen@venlo.nl of bel naar: 14 077.

 

18 april 2024

OFFICIËLE START WERKZAAMHEDEN BIZ Tegelen centrum

Met de aanleg van de Kerktuin op het Wilhelminaplein en de 2 wandelparkjes aan de Raadhuislaan zijn de eerste stappen inmiddels gezet voor de grote make-over van ons BIZ kernwinkelgebied in Tegelen.

Op vrijdag 19 april a.s. zal wethouder Erwin Boom het officiële startschot geven voor de werkzaamheden van dit majeure project met als rode draad:

De keramische industrie van Tegelen met al zijn historische facetten keert terug in het centrum.

Maar dat is nog niet alles!

Gedeputeerde Jasper Kuntzelaers zal op het Wilhelminaplein samen met de uit Tegelen afkomstige ontwerper Kiki van Eijk een uniek kunstwerk onthullen.

Het keramische DNA van Tegelen presenteert zich met workshops, demonstraties, dakpannetjes persen, historie etc. met een tiental info-stands vanaf 11.00 uur tot ca.17.00 uur.

PROGRAMMA

 

12.45 – 13.15 uur : inloop en ontvangst  genodigden Gemeentehuis Tegelen-Raadhuislaan
13.15 – 13.45 uur : inleiding en kort interview met gedeputeerde Jasper Kuntzelaers, Kiki van Eijk en wethouder Erwin Boom
13.45 – 14.00 uur : wandeling Raadhuislaan-Kerkstraat-Wilhelminaplein
14.00 – 14.30 uur : onthulling kunstwerk gedeputeerde Jasper Kuntzelaers en Kiki van Eijk; onthulling bank-kiepwagentje door wethouder Erwin Boom en tevens officiële start werkzaamheden.
11.00 – 17.00 uur : “K(l)eigoed Tegelen” infomarkt en activiteiten op het Wilhelminaplein

9 april 2024


BIJ ONS Mooren Naaimachines Tegelen kunt u #mantelzorgpas vrij te besteden
OOK BIJ ANDERE TEGELSE ONDERNEMERS KUNT U TERECHT:

βœ…οΈ  Re-play Speelgoed
βœ…οΈ  Wereldwinkel Tegelen
βœ…οΈ  Slijterij Teeuwen
βœ…οΈ  De Drie Kronen
βœ…οΈ  Het Kadoplein
βœ…οΈ  Smeets Schoenen - Lederwaren
βœ…οΈ  Bakkerij Geurts Tegelen
βœ…οΈ  Verhaegh Tegelen
βœ…οΈ  MC Company
βœ…οΈ  Mooren Naaimachines Tegelen
βœ…οΈ  De gastronoom
βœ…οΈ  Scoop-ijs
βœ…οΈ  Tabak & Gemaksshop Tegelen
βœ…οΈ  100mhz Computer Service
βœ…  Brasserie RACH

Gemeente Venlo  waardeert de inzet van mantelzorgers en wil die waardering ook laten zien in de vorm van een cadeau: de mantelzorgwaardering. Mantelzorgers die voldoen aan de voorwaarden krijgen € 75,- cadeau om vrij in Venlo en Tegelen centrum te besteden

Bent u mantelzorger en heeft u nog geen stadspas, maar komt u wel in aanmerking? Vraag deze dan alsnog aan via de site van Gemeente Venlo/Stadspas!

8 april 2024

23 maart 2024

 

In aanloop naar 19 april, de officiële opening van de grote opknapbeurt van ons Tegelse Winkelcentrum, stellen we je graag voor aan de kunstenaar die het kunstwerk maakt wat op het Wilhelminaplein wordt onthuld:

Kiki van Eijk is ontwerper, kunstenaar en docent.

Ze richtte Studio Kiki&Joost op met haar partner Joost van Bleiswijk en wijdde haar praktijk al meer dan twintig jaar aan het stimuleren van verbeelding en intuïtie.
Geïnspireerd door een kinderlijk gevoel van verwondering, is Kiki's wereld lyrisch en kleurrijk, maar verfijnd door een rigoureuze aandacht voor vakkundig vakmanschap.
Haar brede scala aan werk strekt zich uit van mooi meubilair tot grootschalige installatie, van architectuur tot accessoires, van verlichting tot textiel en keramiek. Ongeacht de schaal, handgemaakt en menselijke aanraking de kern van haar proces en versterkt ze een fysieke en emotionele benadering van hedendaags ontwerp.
Haar onafhankelijke sculpturale werk is gepresenteerd in musea en galerieën over de hele wereld en haar samenwerkingen omvatten merken en instellingen als Coachella, Hermès, Google, Saint-Louis, Cor Unum, Bisazza, Rijksmuseum, Centraal Museum Utrecht, Tilburg Textiel Museum, naast talloze privéverzamelaars.
Werkend vanuit een enorme studio en werkplaats in Eindhoven, heeft Kiki van Eijk ambacht altijd gebruikt als een brug tussen onze wortels en onze toekomst om een van de meest gerenommeerde namen in Nederlands ontwerp.

Vandaag de dag leidt ze Studio Thinking Hands, een kernstudio binnen het BA programma van de Design Academy Eindhoven, terwijl ze ook betrokken is bij een veelheid aan sociale projecten waarbij design wordt gebruikt voor algemeen sociaal goed.

πŸ“ΈRoos Pierson

6 maart 2024


 

Het nog verse jaar 2024 wordt een belangrijk jaar voor ons centrum. Eindelijk gaat de schop in de grond na een jarenlange voorbereiding met de Gemeente Venlo, ondernemers en bewoners.

Onderstaand zal ik een aantal onderwerpen verder toelichten:

OPENBARE RUIMTE
In het voorjaar gaat er gestart worden met de herinrichting van de openbare ruimte van het BIZ kernwinkelgebied. De eerste kleine stapjes zijn inmiddels gemaakt op de Raadhuislaan waar de groenstroken links en rechts van het Gemeentehuis worden aangepast en aangevuld van nieuwe aanplant.
Vervolgens zal binnenkort het parkje rond de Martinuskerk uitgebreid worden met meer groen.

Vrijdag 5 april zal de officiële start van de werkzaamheden feestelijk worden ingeluid met o.a. de onthulling van een kunstwerk van Kiki van Eijk.
Binnenkort meer hierover. (hou onze socials in de gaten)

UITVOERINGSPLAN PARKEREN
De afgelopen jaren is er veel aandacht geweest voor (onderzoek naar) parkeren in de gemeente Venlo. Zo is er ook aandacht voor het centrum in Tegelen. Via een parkeerpanel, een parkeerwerkgroep en diverse onderzoeken, is er nu een definitief uitvoeringsplan voor parkeren vastgesteld door het College van B&W.
Van belang om te weten is dat we samen met onze partners uit Blerick dwars voor het voornemen "het schrappen van de blauwe zones" zijn gaan liggen. Dit heeft geresulteerd in een aangepast voorstel waarbij de blauwe zones ("voorlopig" zoals beschreven) behouden blijven. We houden dit uiteraard de komende tijd / jaren zeer nauwlettend in de gaten.

WEEKMARKT
Het aantal marktkramen op de weekmarkt is de afgelopen jaren fors terug gelopen. Een aantal marktondernemers zijn gestopt (leeftijd) en enkele zijn helaas "verhuisd" naar de weekmarkten in Venlo en Blerick.
Bovendien is onze marktmeester per 1 januari 2024 gestopt. Momenteel ben ik in gesprek met de Gemeente Venlo om de toekomst van onze weekmarkt zeker te stellen.
Gedurende de werkzaamheden op het Wilhelminaplein zal de weekmarkt verplaatst worden naar het kleine AH/Jan Linders parkeerterrein op de hoek Kerkstraat en de Raadhuislaan.

Werner Schins - Centrummanager

3 februari 2024

Tadaaaa,  onze evenementenkalender is klaar.
Tenminste.. voorlopig.. er volgen misschien nog een paar extra datums...
Hou onze socials Tegelen centrum en  website hiervoor maar goed in de gaten.

Voor nu staan er 6 leuke dingen gepland, zet ze maar vast in je agenda.
Tot snel in ons gevarieerde winkelcentrum.

#winkelcentrumtegelen #gratisparkeren #gevarieerdaanbod #evenementen #koningsmarkt #platenbeurs #zomermark

januari 2024

 

🟑We zijn begonnen
In de week van 13 november 2023 wordt er gestart
met de groenwerkzaamheden aan het park in de Raadhuislaan.

πŸ”΅Wat gaan we doen in het park?
Er worden nieuwe wandelpaden aangelegd zodat het park meer uitnodigt tot een wandeling. Ook worden er nieuwe soorten bomen en beplanting geplaatst. De bomen die er nu staan blijven allemaal behouden.

De verschillende boomsoorten dragen bij aan de biodiversiteit en robuust bomenbestand in Tegelen. De kunstwerken en het herdenkingsmonument in het park blijven ook behouden.

🟑Werkzaamheden en bereikbaarheid
Het park wordt opgeknapt door hoveniersbedrijf Herman Vaessen BV . Zij starten in de week van 13 november 2023 en zijn tot eind december aan het werk. Tijdens de werkzaamheden is het park afgesloten. De wegen rondom het park blijven bereikbaar.

Wandelt u vaker met de hond in het park? Kijk op www.venlo.nl/hond-uitlaten voor andere hondvriendelijke locaties tijdens de werkzaamheden.

πŸ”΅Werkzaamheden in de rest van het centrum
Nadat de parkzone een nieuwe uitstraling heeft gekregen, starten we in het voorjaar van 2024 met de kerktuin naast de Sint Martinuskerk. Deze wordt opnieuw ingericht en ook hier wordt nieuwe, biodiverse beplanting geplaatst.

🟑Nadat de kerktuin is afgerond, worden de werkzaamheden in rest van het centrum opgepakt. Dit is het winkelgebied vanaf het Wilhelminaplein tot en met het Raadhuis. Op dit moment zoeken we een aannemer die deze werkzaamheden in het centrum gaat uitvoeren.

πŸ”΅Meer informatie
Via de projectwebsite: nu.venlo.nl/centrumtegelen houden we u op de hoogte over de planning, bereikbaarheid en nieuwsberichten. Ook kunt u daar eenvoudig via het contactformulier uw vraag of reactie insturen.

🟑Neem gerust contact met ons op
Uw contactpersonen voor dit project zijn Melle Bloemen en Veerle van der Aar. Neem gerust contact met ons op via centrumtegelen@venlo.nl of bel naar: 14 077

 

13 november 2023


Onze goede hulp vroeg in de morgen weer helpen om alles weer netjes aan te vullen in de winkel

11-11-2023

Klik hier om een tekst te typen.Noteer in uw agenda
πŸ–ŠπŸ—“βœοΈ
Zaterdag 9 december 2023
Winter Sfeer Event in Tegelen centrum

KIKI VAN EIJK MAAKT KUNSTWERK VOOR WILHELMINAPLEIN IN TEGELEN

Designer Kiki van Eijk gaat een kunstwerk maken voor het Wilhelminaplein in Tegelen. De gemeente Venlo vindt haar ontwerp origineel in de zin van oorspronkelijkheid en vernieuwend en is zowel qua uiting als qua kleurstelling uniek.

Keramiek
Afgelopen jaar is het plan voor de herinrichting van het centrum in Tegelen verder uitgewerkt. Rode draad in het plan is het zichtbaar maken van het keramisch verleden van Tegelen in de openbare ruimte. Dit sluit aan bij een project van de Regio Noord-Limburg om de keramiekgeschiedenis in de regio Venlo meer aandacht te geven, waarvoor subsidie beschikbaar is gesteld.

De gemeente gaat aan dit thema invulling geven door een kunstwerk aan het Wilhelminaplein te plaatsen. De opdracht hiervoor is dus gegund aan Kiki van Eijk, geboren en opgegroeid in Tegelen. Zij mag haar ontwerp nu gaan uitwerken.

4 augustus 2023


wat een lief gebaar een paar mooie GEHAAKTE pannekappen ontvangen van een mevrouw kunnen we ons niet meer verbranden als we heerlijke gerechten uit de oven halen

19 juli 2023

 

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand
WIE HEEFT het leukste beroep van het land???
Natuurlijk kan ik VOLMONDIG JA Zeggen!!!

LEUKE attentie ontvangen van een Mevrouw vandaag in de winkel

LET OP!!!!
De weekmarkt op zaterdag 3 juni 2023 zal I.V.M. de @magical circus op het Wilhelminaplein in Tegelen centrum   plaatsvinden in de Kerkstraat. De marktkramen zullen geplaatst worden voor een aantal langdurig leegstaande panden en rond het Blokkerplein.


Van 3 t/m 7 mei vindt de jaarlijkse voorjaarskermis weer plaats op het Wilhelminaplein en Plein 1817.

Met dit jaar botsen in de autoscooter, ouderwets kermisplezier in de Butterfly rupsbaan, lachen gieren en brullen in de X Factory met Aqua fun en spektakel in de Break Dance! Typische kermis lekkernijen tref je bij de nougat, noten, Curly chips, Churros-,  Gebakkraam en de Suikerspin. De kleintjes zullen hun plezier vinden bij o.a. het Dombo Circus, de familie-achtbaan, Adventure Ride, Trampoline springen, Draaimolen en Minicars.

De weekmarkt op zaterdag 6 mei zal plaatsvinden in de Kerkstraat. De marktkramen zullen geplaatst worden voor een aantal langdurig leegstaande panden en rond het Blokkerplein.

Ook op zaterdag 3 juni zal de weekmarkt in de Kerstraat "landen" wanneer het Magical World Circus op het Wilhelminaplein te gast is.

 

wat ouderwets gezellig in Tegelen centrum

hopenlijk word dit de nieuwe toekomst Gemeente Venlo
winkelend mensen, marktkooplui en alle ondernemers zijn positief
#markt in #Tegelen #centrumTegelen

#kermis in Tegelen op het plein daardoor stond de markt in ons gezellige centrum

6 mei 2023


gezelligheid in Tegelen centrum
genoeg vertier en kramen en niet te vergeten gezellige mensen die Tegelen kwamen bezoeken

27 april 2023


Pak je agenda er even bij,
Tegelen centrum heeft weer paar leuke dingen op de planning staan

Zet de data vast in je agenda en informeer iedereen die het maar moet weten.

We gaan er een gezellig jaar van maken!
   2 april LENTE BRADERIE
27 april KONINGSDAG MARKT
29 april PLATENBEURS
24 juni  PLATENBEURS
13 juli   ZOMERMARKT
26 aug PLATENBEURS
15 okt  HERFSTMARKT
17 dec WINTER SFEERMARKT

Heej, Huh uuuhm ben jij niet Piet???

moet jij niet mee terug naar Spanje???

Ja eigenlijk wel zegt Piet, maar zie dat je het zo druk hebt in de winkel, dat het me leuk lijkt om je bandjes en je kantjes voor de vastlaovend de showen in jullie etalage...

bij deze de eerste franje band verkrijgbaar in GOUD EN ZILVER

EN OOK  glitterbandje kijk voor meer bandjes eens in onE etalage of kom binnen kijken in onze winkel...


Kerstboom bij Mooren Naaimachines Tegelen mede mogelijk gemaakt door BIZ (Bedrijven Investering Zone)

Winkelcentrum Tegelen

8 december 2022

 

Swing Pieten kwamen swingend binnen bij Mooren Naaimachines Tegelen  en werden vakkundig geholpen door #hulppiet

#feest #kinderfeest #5december #hoorwiekloptdaarkinderen
#hoordewindwaaitdoordebomen

26 november 2022

 

eerste Swing Pieten  al gespot...
#feest #kinderfeest #5december #hoorwiekloprdaarkinderen
#hoordewindwaaitdoordebomen

26 november 2022


5 December is het feest van Sinterklaas,
komt hij samen met zijn Pieterbaas.
Op zijn schimmel rijdt hij met een zak vol pepernoten en cadeautjes,
families hebben al getrokken hun lootjes.
Kinderen zingen: "Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want wij zitten allemaal even recht".
Rijmpjes en surprises worden er verzonnen,
Sinterklaas is begonnen.

voor IEDEREEN MET of ZONDER kadootjes een fijne avond

sorrie zegt Piet, naar nu moet echt weg, om iedereen te voorzien van kadootjes, maar zie dat zoonlief het ook heel goed kan die boom optuigen...
Voor iedereen fijne sinterklaas tijd...

3 december 2022

Piet???
Ja???
we hebben een vraag zou je ondanks deze drukte de aankomende dagen ons nog even willen helpen, de kerstboom alvast op te zetten???
ja hoor samen met zoonlief gaat dit net wat sneller...

2 december 2022


Het is weer zover!
WE GAAN WEER SPAREN!

Vanaf vandaag krijg je bij alle deelnemende winkeliers (herkenbaar aan de poster in hun etalage) een stickertje voor elke € 10,- die je uitgeeft.
Plak deze stickertjes op de "December feestmaand" spaarkaart en lever je volle spaarkaart in bij de Drie Kronen, Alles in Huis of Smeets schoenen-lederwaren.

Maak kans op 1 minuut gratis winkelen, een laptop, een jaar lang een boeket bloemen, of een van de vele prijzen die beschikbaar gesteld zijn door de winkeliers van Tegelen Centrum.

Veel spaarplezier!

17 november 2022

Het lockgaren weer bij gevuld:
dankzij deze goede hulp en #hulppiet #mamhelpen ##vrijschool

Restyle Lockgaren 3000 Yards

#ReStyle #overlockgaren is 100% #polyester en universeel te gebruiken
Een #klos bevat 3000 yard, of 2740 meter #garen.

17 november 2022

Zoon-Lief in opleiding bij Piet om onze kadootjes vakkundig in te pakken voor jullie...

#hoorwiekloptdaarkinderen
#ziegindskomtdestoomboot
#ziedemaanschijntdoordebomen
#wiezoetiskrijgtlekkers
#dankusinterklaasje

12 november 2022

“Nu kunnen we doorpakken”, zegt wethouder Erwin Boom. “De gemeenteraad heeft ingestemd met de begroting 2023-2026 en dat betekent onder meer dat we 5,7 miljoen euro kunnen investeren in de herinrichting van het centrum van Tegelen.” De openbare ruimte, van het Wilhelminaplein tot en met het raadhuis, gaat op de schop.

Op dit moment worden de plannen verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Vervolgens wordt het bestek opgesteld en kan de aanbesteding in gang worden gezet. Het duurt dus nog heel even voor daadwerkelijk de schop in de grond gaat. “Maar de plannen gaan nu zeker door”, zegt Boom.

De uiteindelijke herinrichting doen we stapsgewijs om overlast in het centrum door werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Jarenlang is er gesproken over deze herinrichting. Waarna begin 2019 het startsein werd gegeven van het gezamenlijke project Samenvooruit. BIZ Tegelen en BIZ Blerick gingen samen aan de slag met herinrichtingsplannen voor beide centra.
Er werd veel werk verzet. Zo is in opdracht van BIZ Tegelen door de bureaus Ruimteverhaal en Stadskracht de visie ‘Inrichting openbare ruimte centrum Tegelen’ opgesteld, die in mei 2021 is gepresenteerd aan het college. Deze visie vormt het uitgangspunt voor de herinrichting en biedt veel inspiratie voor de verdere uitwerking van het plan.

In opdracht van de gemeente heeft Burobol het schetsontwerp en voorlopig ontwerp gemaakt. “De stadskern krijgt een make-over die het DNA van Tegelen zal gaan weergeven”, zegt Erwin Boom. “Denk daarbij aan verwijzingen naar het verleden, zoals de kleiproductie en de keramische industrie.”

De visie is in oktober 2021 in de Haandert gepresenteerd aan de Tegelse gemeenschap, waarbij ook Hermon Vastgoed, Stichting Mozaïek en Martinushof BV een toelichting gaven. Op 31 januari organiseert de Wijkraad de Noordkern een vervolg op deze avond waarbij we het definitieve ontwerp van de openbare ruimte presenteren. Ook de andere partners presenteren dan de actuele stand van zaken. Deze avond vindt plaats in het oude raadhuis van Tegelen, om 19.00 uur kunt u binnenlopen met gelegenheid voor het gebruik van een kopje koffie of thee en om 19.30 uur start de bijeenkomst.

kom ik vanmorgen binnen bij Mooren Naaimachines Tegelen  wie zit daar keurig onze boekhouding bij te werken???

#hoorwiekloptdaarkinderen
#ziegindskomtdestoomboot
#ziedemaanschijntdoordebomen
#wiezoetiskrijgtlekkers
#dankusinterklaasje

8 november 2022


oei hoor wie klopt daar...

#hoorwiekloptdaarkinderen
#ziegindskomtdestoomboot
#ziedemaanschijntdoordebomen
#wiezoetiskrijgtlekkers
#dankusinterklaasje

7 november 2022 tot 5 december 2022

Winkel versieren voor de de feestdagen

goede hulp tijdens deze werkzaamheden
#mamhelpen #feestdagen #december #feestmaand #sinterklaas #kerst #gezelligheid #kadootjes #cadeautjes #verrassing

5 november 2022

Het lockgaren weer bij gevuld:
dankzij deze goede hulp
#herfstvakantie #vakantie #mamhelpen

Restyle Lockgaren 3000 Yards

ReStyle overlockgaren is 100% polyester en universeel te gebruiken
Een klos bevat 3000 yard, of 2740 meter garen.

28 oktober 2022


De Hartstichting verzorgde de afgelopen tijd een reanimatiecursus voor onze BIZ leden.
Hierin werd onder andere geleerd om de defibrillator juist toe te passen.

Ons winkelcentrum is voorzien van 3 defibrillators, en (vanaf nu) nóg meer bevoegde burgerhulpverleners.

#veiligheid #eerstehulp #hartstichting #defibrillator #hartmassage

4-10-2022

πŸ„½πŸ„ΈπŸ„΄πŸ…„πŸ…†πŸ…‚ πŸ…„πŸ„ΈπŸ…ƒ πŸ„·πŸ„΄πŸ…ƒ πŸ„²πŸ„΄πŸ„½πŸ…ƒπŸ…πŸ…„πŸ„Ό
Centrummanager Werner praat je bij over alles wat er speelt in en rondom ons Tegelse Centrum:

Zaterdag 10 september heeft er een curiosamarkt in de Kerkstraat plaatsgevonden. Het aantal marktkramen was beperkt, maar toch was het gezellig druk en kwamen er ook meerdere bezoekers en koopjesjagers uit de regio en zelfs Duitsland naar ons centrum.
De weersvoorspellingen waren somber hetgeen voor diverse marktooplui de reden was om op het laatste moment af te zeggen. Alleen als we in 2023 een beter gevulde Kerkstraat kunnen realiseren, zal deze markt nogmaals op de evenementenagenda komen te staan.

De plannen voor het Gemeentehuis zijn in een afrondende fase beland. De noodzakelijke vergunningen zijn bij de Gemeente Venlo ingediend en in het monumentale Gemeentehuis zal een daghoreca met terras komen. Als alles volgens plan verloopt zullen de werkzaamheden in 2023 van start gaan.

De rondreizende platenbeurs verhuist van Venlo naar Tegelen. Vanaf 2023 zal deze platenbeurs van Robbie’s Records neerstrijken in Tegelen. Het plan is om op 3 zaterdagen; 29 april, 24 juni en 26 augustus, op het Wilhelminaplein tegelijkertijd met de weekmarkt deze beurs te houden. Binnenkort meer hier over.

#Tegelen #NIEUWS #tegelencentrum #tegelenwinkelcentrum

29 - 9- 2022


β„•π•šπ•–π•¦π•¨π•– π•Œπ•šπ•₯π•«π•šπ•”π•™π•₯π•–π•Ÿ

Kunst en design voor vergroening

In het kader van de buitententoonstelling β„•π•šπ•–π•¦π•¨π•– π•Œπ•šπ•₯π•«π•šπ•”π•™π•₯π•–π•Ÿ van museum van Bommel van Dam en Odapark zal van zaterdag 10 september t/m zondag 2 oktober 2022 een tijdelijke kunstinstallatie op het plein voor het oude raadhuis van Tegelen staan.

Bij de bouw van het raadhuis was er veel discussie over de locatiekeuze. Zo zou de grond te drassig zijn en werd het raadhuis gekscherend het ‘Moeraspaleis’ genoemd. Het kunstwerk Moeraspaleis van Deep Time Agency (Wouter Osterholt & Miriam Sentler) neemt deze geschiedenis als uitgangspunt om na te denken over de ecologische toekomst van Tegelen.

Verdeeld over diverse locaties in gemeente Venlo en Venray staan tijdelijke groene kunstinstallaties, om de locaties met elkaar te verbinden zijn er fiets en wandelroutes met gids te reserveren.
Natuurlijk zijn alle locaties ook afzonderlijk op eigen gelegenheid te bewonderen.

Voor meer informatie zie: www.vanbommelvandam.nl/tentoonstellingen/nieuwe-uitzichten


het bankje al in gebruik genomen, door een meneer die op vakantie is in Tegelen en omstreken

πŸ˜€

(met goedkeuring van deze meneer

om deze foto op de website plaatsen)

4 augustus 2022

Hoe leuk is dat een persoonlijk bankje voor onze deur gemaakt door de mensen van PSW...

Wauw, heel mooi gemaakt...

4 augustus 2022

πŸ„½πŸ„ΈπŸ„΄πŸ…„πŸ…†πŸ…‚ πŸ…„πŸ„ΈπŸ…ƒ πŸ„·πŸ„΄πŸ…ƒ πŸ„²πŸ„΄πŸ„½πŸ…ƒπŸ…πŸ…„πŸ„Ό
Centrummanager Werner praat je bij over alles wat er speelt in en rondom ons Tegelse Centrum:
πŸ”΅
Afgelopen donderdag 21 juli vond traditiegetrouw de jaarlijkse Zomermarkt als start van de zomervakantie in ons centrum plaats. De weergoden waren ons niet goed gezind op deze dag, maar toch zijn er een aantal bezoekers tussen de buien door een bezoek komen brengen.
De straatartiesten en live muziek zorgden voor de juiste sfeer ondanks de niet geprogrammeerde regen.
🟑
In september en december vinden nog 2 evenementen plaats: een curiosa markt en een wintersfeermarkt. Binnenkort meer hier over.
πŸ”΅
De paraplu's hebben al enkele voorjaarsstormen moeten doorstaan en onlangs zijn de beschadigde plu's vervangen. Na de zomervakantie zullen de paraplu's plaats gaan maken voor een nieuwe straatdecoratie.
🟑
Bovendien zal wethouder Erwin Boom op 4 augustus het "bankjesproject" onthullen. In samenwerking met PSW wordt de Kerkstraat kleurig opgefleurd. Hoe? Dat blijft nog even een verrassing..
πŸ”΅
Hoe staat 't met de in 2021 gepresenteerde visie inrichting openbare ruimte centrum Tegelen?
Momenteel wordt deze visie uitgewerkt tot een plan van aanpak en zal in het najaar door de Gemeente Venlo worden gepresenteerd. Na goedkeuring door de Gemeenteraad in november zal de uitvoering in 2023 starten. Uiteraard worden jullie op de hoogte gehouden over de voortgang van dit ingrijpende project.
🟑
#nieuws #tegelencentrum #tegelenwinkelcentrum

27 juli 2022


π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺ𝗦 π—¨π—œπ—§ π—›π—˜π—§ π—–π—˜π—‘π—§π—₯𝗨𝗠 πŸ“°
Tegelen is vol in beweging! Centrummanager Werner vertelt wat er speelt in en rondom ons centrum. Lees je mee?πŸ‘‡

Binnenkort gaan we ons centrum nog meer opfleuren! Er komen 16 houten zitbankjes bij de ingang van diverse winkels en horecazaken. Deze bankjes worden op dit moment creatief onder handen genomen door verschillende cliënten van PSW. Elk bankje heeft een uniek karakter dat verwijst naar de desbetreffende winkel of onderneming.πŸ’› Dit project is tot stand gekomen in samenwerking met de Gemeente Venlo. 🀝

De traditionele zomermarkt staat weer voor de deur en is dit jaar op donderdag 21 juli van 12.00 tot 20.00 uur. Struin over de gezellige braderie met voor elk wat wils, en laat je in een vakantiestemming brengen door de verschillende straatartiesten en zomerse deuntjes. πŸ’ƒ

In september en december staan nog 2 mooie evenementen gepland maar daarover meer in de volgende update(s).πŸ‘€

🚲 Begin juli worden de bestaande fietsstallingen vervangen door nieuwe ‘fietsnietjes’. Deze fietsstallingen zijn perfect om met een extra slotketting je (e-)bikes aan het “fietsnietje” te bevestigen.

Namens de BIZ Centrum Tegelen wens ik iedereen een mooie en zonnige vakantie, en weer tot gauw in ons mooie centrum.β˜€οΈ

Werner Schins
Centrummanager BIZ Centrum Tegelen

15 juni 2022

Wist je dat het vandaag, 13 juni, Internationale Dag van de Naaimachine is? En dat vieren we natuurlijk graag met jullie - want waar zouden onze naaigarens zijn zonder naaimachines!?

De Dag van de Naaimachine herdenkt dat op 13 juni 1790 de Engelsman Thomas Saint het patent kreeg voor de eerste werkende naaimachine.

- - -

Did you know that today, June 13th, is International Sewing Machine Day? And we celebrate with you - because where would our sewing threads be without them?

The Day of the Sewing Machine commemorates that on June 13, 1790, the Englishman Thomas Saint received the patent for the first working sewing machine.

#naai #stof #sewingmakeshappy #naaien #sew #fabric #sewingmakeshappy #sewing #sewingismagic #sewingmachine #gütermann #gütermanncreativ

Hier zal de koffie of thee extra lekker in smaken

mede mogelijk gemaakt door

Borduur-Print Studio Nicole

dankjewel namens

Mooren Naaimachines Tegelen


De winnaars van de evenementen wedstrijd! 🀩

Benieuwd hoe de toekomstige evenementen in Tegelen eruit gaan zien? πŸ‘€ Deze winnaars hebben hier in ieder geval een fantastische bijdragen aan geleverd met hun super ideeën! Een tijdje terug vroegen wij jullie namelijk om de leukste en feestelijke ideeën op te sturen.

🎁 1e prijs: Henk Peters
🎁 2e prijs: Maddy Muisers
🎁 3e prijs: Rob Killaars

De winnaars ontvingen natuurlijk een leuke prijs zoals een cadeaubon van @Brasserierach en @SmeetsSchoenen. Wij gaan er mee aan de slag en zullen binnenkort met meer nieuws komen.πŸ’ͺ

π’πžπ₯𝐞𝐜𝐭𝐒𝐞 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐒𝐧𝐳𝐞𝐧𝐝𝐒𝐧𝐠𝐞𝐧. πŸ‘‡

- Speurtochten zoals een etalage-speurtochten en kermis-speurtocht.
- Podium waar kinderen hun talenten kunnen laten zien, met eet- en drinkkrampjes.
- Echte ambachtsmarkt, rommelmarkt of brocante fair.
- Feesten zoals de vroegere posthuisstraatfeesten.
- Ter land, ter zee en in de lucht op het Wilhelminaplein.
- Laat je hobby of bezigheid zien in het centrum!
- Kerstmarkt met kleine schaatsbaan.
- Sportevenementen.

20 mei 2022

kleurrijke paraplu's in Winkelcentrum Tegelen

29 maart 2022

𝗠𝗔π—₯π—§π—œπ—‘π—¨π—¦π—›π—’π—™: 𝗩𝗔𝗑 π—§π—’π—˜π—‘ 𝗑𝗔𝗔π—₯ 𝗦𝗧π—₯π—”π—žπ—¦

πšƒπ™Ύπ™΄π™½ πŸ‘ˆ
Het is nu misschien een lege vlakte, maar vele herkennen dit als Martinushof. In 1927 werd hier het eerste ziekenhuis gebouwd en in 1964 kwam hier een nieuw ziekenhuis bij, het St. Willibrord Ziekenhuis. Boven de ingang schitterde de bekende, 140 m² grote mozaïek van Daan Wildschut met hierop de heilige Willibrord.🀩

Na de fusie met wat nu VieCuri is, kreeg het de bestemming van verpleeghuis Martinushof. Met de komst van “De Nieuwe Munt” kwam Martinushof leeg te staan.

πš‚πšƒπšπ™°π™Ίπš‚ πŸ‘‰
Supermarkt Jan Linders uit Tegelen kocht Martinushof en in 2018 is er begonnen met de sloop. πŸ— Er staat namelijk iets moois te gebeuren! In de 2e helft van 2022 starten zij namelijk met de bouw van 2 prachtige supermarken, Jan Linders Tegelen en ALDI. Daarnaast bevat het complex ook 21 huurappartementen die door Antares verhuurd gaan worden.🏠

En de bekende mozaïk van de voormalige ingang… Die is bewaard gebleven en krijgt een mooie plek in de nieuwe plannen.πŸ’ͺ

10 maart 2022


β€πŸ’›πŸ’š

Vastelaovend in de Etalage's Tegelen centrum

β€πŸ’›πŸ’š

carnaval 2022

π—₯π—”π—”π——π—›π—¨π—œπ—¦: 𝗩𝗔𝗑 π—§π—’π—˜π—‘ 𝗑𝗔𝗔π—₯ 𝗦𝗧π—₯π—”π—žπ—¦ 

 

πšƒπ™Ύπ™΄π™½ πŸ‘ˆ

Als je Tegelen zegt, dan zeg je het Raadhuis. πŸ’› Het prachtige monumentaal pand, is een van de Tegelse schatten. Het Raadhuis heeft door de jaren heen verschillende functies gehad. Maar de bekendste is toch wel als et als het gemeentehuis. Nadat Tegelen zich aansloot bij Groot Venlo, veranderde het Raadhuis in een stadswinkel en later in een wetenschappelijk centrum. Tegenwoordig is het bewoond door anti-krakers. Zo blijft dit gemeentelijk erfgoed in de huidige staat behouden. πŸ‘

 

πš‚πšƒπšπ™°π™Ίπš‚ πŸ‘‰

Midden 2022 gaat toekomstige eigenaar Hermon Erfgoed het achterste gedeelte verbouwen tot 42 zorg-appartementen. Het voorste gedeelte wordt omgetoverd in een (dag) horecagelegenheid β˜•οΈ. Er liggen verder nog hele mooie plannen voor de toekomst. Hierin krijgt het Raadhuis een ware verbinding met Kerkstraat, zoals de Arc de Triomphe. πŸ™Œ

24 januari 2022

 

wij wensen u hele fijne

gemeentehuis Tegelen vanuit Kerkstraat

23 december 2021


Het Tegelen centrum straalt! πŸŽ„πŸ€© Heb jij de prachtige kerstversiering en sfeervolle etalages al gezien? Vergeet niet om een oliebol te proeven, je vindt de oliebollenkraam op de hoek Kerkstraat-Raadhuislaan.

17-12-2021

wat een mooi en lief gebaar om dit van een van onze klanten te mogen ontvangen,

heel blij mee...😍
15-12-2021

Kerstboom bij Mooren Naaimachines Tegelen Kerkstraat 19 mede mogelijk gemaakt door BIZ

(Bedrijven Investering Zone) Tegelen centrum

3 december 2021


π—‘π—œπ—˜π—¨π—ͺπ—˜ π—£π—Ÿπ—”π—‘π—‘π—˜π—‘ π—˜π—‘ 𝗒𝗑𝗧π—ͺπ—œπ—žπ—žπ—˜π—Ÿπ—œπ—‘π—šπ—˜π—‘ π—§π—˜π—šπ—˜π—Ÿπ—˜π—‘ πŸ’₯!

Er staat van alles te gebeuren in en rondom Tegelen centrum. Jullie zijn van harte uitgenodigd tijdens de thema-avond van 19 oktober 2021. We bespreken deze avond onze mooie plannen en waar we als Tegelen naar toe gaan. De thema’s die we gaan bespreken zijn:

βœ… Martinushof
βœ… Herontwikkeling winkelgebied
βœ… Gemeentehuis
βœ… Stichting Mozaïek Martinushof

Op 19 oktober 2021 zijn ondernemers, belangstellende en bewoners om 19.00 uur welkom in Centrum de Haandert in Tegelen. Vergeet niet om je coronatestbewijs/QR-code mee te nemen.

Namens de Gemeente Venlo zullen de wethouders Erwin Boom en Frans Schatorjé aanwezig zijn. Na afloop bestaat er in de foyer de mogelijkheid om eventuele vragen of opmerkingen met de sprekers te delen.

15 oktober 2021

23 juli 2021Vanaf vandaag is de automaat weer beschikbaar voor opname en storten.

π—šπ—˜π—Ÿπ——π—”π—¨π—§π—’π— π—”π—”π—§ π—ͺπ—œπ—Ÿπ—›π—˜π—Ÿπ— π—œπ—‘π—”π—£π—Ÿπ—˜π—œπ—‘ π—ͺπ—˜π—˜π—₯ π—•π—˜π—¦π—–π—›π—œπ—žπ—•π—”π—”π—₯πŸ’³

Sinds vrijdag 9 juli 13.30 uur is de geldautomaat op het Wilhelminaplein weer beschikbaar voor geldopname. Ook het storten (zakelijk en privé) met sealbags is weer mogelijkπŸ‘€.

 

14 juli 2021

π—₯π—˜π—§π—”π—œπ—Ÿ 𝗦𝗔𝗙𝗔π—₯π—œ π— π—˜π—§ π——π—˜ π—©π—˜π—‘π—Ÿπ—’π—¦π—˜ π—šπ—˜π— π—˜π—˜π—‘π—§π—˜π—₯𝗔𝗔𝗗 π—œπ—‘ π—§π—˜π—šπ—˜π—Ÿπ—˜π—‘ π—˜π—‘ π—•π—Ÿπ—˜π—₯π—œπ—–π—žπŸ€©

Afgelopen zaterdag 3 JULI 2021 ontvingen we de Venlose gemeenteraad in de centra van Tegelen en Blerick. Samen presenteerden we de plannen voor een toekomstproof en aantrekkelijker centrumgebied πŸ’ͺ🀩! Een belangrijke vervolgstap om tot daadwerkelijke uitvoering van de plannen over te kunnen gaan.

𝐊𝐨𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐬π₯𝐚𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐝𝐚𝐠:

De ochtend begon bij PSW in het centrum van Tegelen waar onze gasten met koffie en vlaai werden ontvangen. Na een korte inleiding werden de videoclips van beide centra getoond over de plannen "herinrichting openbare ruimte". Er volgde een boeiende dialoog met veel vragen en opmerkingen van diverse raadsledenπŸ‘€.

𝐁𝐞𝐀𝐒𝐣𝐀 𝐝𝐞 𝐯𝐒𝐝𝐞𝐨 onderaan dit bericht via YOUTUBEπŸ‘‡:

Vervolgens werden de raadsleden in beide gebieden al wandelend bijgepraat over de plannen. Eerst in Tegelen en vervolgens in Blerick. Met een heuse safari tour gingen de raadsleden op zoek naar "the big five"! Na een enerverend rondje sloten we gezamenlijk af op het terras van 't Raodhoes, waar gedurende de lunch nog volop werd nagepraat.

Dank voor de bijdragen van @PSW, degastronoomtegelen, Carrièra! damesmode en T Raodhoes . Samen staan we sterkerπŸ’›!

5 juli 2021

De openbare ruimte in zowel Blerick als Tegelen wordt de komende jaren op de schop genomen. In Blerick moet het centrum wat verkeer betreft een stuk rustiger worden en in Tegelen moet de geschiedenis een prominente plek krijgen.

 

In Tegelen gaat de inrichting van het centrum straks verwijzen naar het eigen verleden. 'Tegelen en de klei en keramiek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden', zegt Pimm Terhorst van ontwerpbureau RuimteVerhaal. 'Hoe mooi zou het zijn om dat verhaal ook te vertellen in het centrum van Tegelen.' In de plannen wordt de Kerkstraat opnieuw ingericht en aangesloten op het voormalige raadhuis. Op deze promenade keert onder meer een smalspoor terug in de bestrating als verwijzing naar de manier waarop klei vroeger werd getransporteerd. Ook op het pleintje midden op de Kerkstraat keert dat thema terug, met een patroon dat verwijst naar het drogen van de klei. 'Dat gebeurde vroeger in rijen stenen die in herkenbare patronen werden neergelegd', zegt Terhorst. 

Arc de Triomphe

Belangrijkste doel van de herinrichting van de Kerkstraat is dat het zicht op het raadhuis terugkeert. Terhorst: 'Dan krijg je die promenade tussen Kerkstraat en raadhuis. Wij zeggen steeds: geef Tegelen haar Arc de Triomphe terug. Een prachtige parel in het centrum van Tegelen. Maak die zichtbaar en beleefbaar.' Max Seelen van de BIZ Tegelen, die meewerkte aan de plannen, noemt het terugbrengen van 'het DNA van Tegelen' in het centrum een geweldige kans. 'Het is een prachtig plan en een vliegwiel voor het centrum.'

 

Kosten

De afgelopen 2 jaar werkten centrummanagers, ondernemers en winkeliersverenigingen intensief samen voor de visies op de koopcentra. Vandaag werden die gepresenteerd in het bijzijn van wethouder Economische Zaken Erwin Boom. De koopcentra staan voor uitdagingen, hebben te maken met leegstand en daarom moet er wat gebeuren. De gemeente kondigde eerder al aan vijf ton per stadsdeel vrij te maken. Dat geld kan worden gebruikt voor het (deels) realiseren van deze plannen. Boom: 'Binnen een jaar of twee zal dit niet helemaal gerealiseerd zijn maar ik denk dat de eerste stappen zeker op korte termijn gemaakt kunnen worden. Over bepaalde onderdelen moeten we dit jaar een besluit nemen en dat zijn in dit geval de plannen voor de Carleysplaats in Blerick en de verbinding naar het raadhuis in Tegelen.'

 

10 mei 2021


wat een mooi en lief gebaar om dit van een van onze klanten te mogen ontvangen, heel blij mee...😍
16-3-2021

vanaf woensdag 28 april 2021

mag u weer zonder afspraak bij ons binnen.

coronaregels blijven in acht zodat het veilig blijft voor iedereen.

Mondkapje is niet meer verplicht wij hebben onze spatschermen wel nog staan zodat u zich toch veilig kunt voelen in onze winkel

WE ZIJN OPEN

STEUN de LOKALE VAKHANDEL

OPENINGSTIJDEN


gemeentehuis Tegelen vanuit Kerkstraat

30 december 2020

IK KOOP LOKAAL in PASSIE voor Winkelcentrum Tegelen

Vanaf NU mogen weer gezellig mensen in onze winkel ontvangen

de coronaregels  die door het RIVM zijn opgelegd blijven van kracht 

oktober 2020

 

 Koop Lokaal in PASSIE voor Winkelcentrum Tegelen

 " ik probeer zoveel mogelijk lokaal te winkelen. Ik hoop dat iedereen in de Tegelen  dat doet, zeker in dit corona-jaar!"

πŸ›οΈ Lokaal kopen kan ook online! Bij de meeste winkels in Tegelen kun je online terecht.

Jij hoeft alleen maar online te bestellen en dan bezorgen zij het bij jou aan huis of u kunt het afhalen aan de deur,

OOK BIJ Mooren Naaimachines Tegelen kan dit,

vraag naar de mogelijkheden

september 2020